Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Α.Σ. Ειρηνούπολης - ''Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων 3-0


Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα: 
Ν. Μουσκεφτάρας, Γ. Παντριάς, Π. Δρομπουλιανούδης (77' Ηρ. Ελευθεριάδης), Β. Ακρίβος, Αρ. Μηνούδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Β. Σερμπίνης, Γ. Ντάμτσιος, Β. Βελικούδης (62' Γρ. Μητσιώτης), Σ. Αθανασιάδης, Δ. Σούρλας
Λαβωμένη από τις πολλές απουσίες σήμερα η ομάδα μας (απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Β. Παπαδόπουλος, Κ. Χαλβατζής, Γ. Κιρκιλιανίδης, Χρ. Μηνούδης, Κ.Τερζίδης, Ούλι Ντόι, Λ. Ασημακόπουλος και Κ. Καρβούνης, ενώ ανέτοιμοι αγωνίστηκαν οι Γ. Ντάμτσιος, Ηρ. Ελευθεριάδης και Β. Ακρίβος), μοιραία γνώρισε την ήττα από την σπουδαία και πολύ φιλόδοξη ομάδα της Ειρηνούπολης. Συγκινητική η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, όλοι τους έβγαλαν φιλότιμο και ψυχή, αλλά αυτό δεν έφτανε για το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς όλοι γνώριζαν από πριν τις δυσκολίες της σημερινής αποιστολής.

Στα ευχάριστα της ημέρας η επανεμφάνιση του Δ. Σούρλα, η πρώτη εμφάνιση του Β. Ακρίβου μετά από 8 μήνες, η συμμετοχή σε άλλον ένα αγώνα του 16χρονου Γρ. Μητσιώτη, καθώς και εντυπωσιακή η συμπαράσταση των 30 φίλων της ομάδας που ταξίδεψαν στην Ειρηνούπολη και έκαναν αισθητή την παρουσία τους, παρά την ατυχή έκβαση του αγώνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...