Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ "ΑΝ.ΡΩΜΥΛΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ 11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αν. Ρωμυλίας Τρικάλων Ημαθίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο 11ο Φεστιβάλ Γκάιντας που διοργάνωσε το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019.

Αρχικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 50 ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ μας,στους πολιτιστικούς συλλόγους Αδένδρου "η Πρόοδος" και Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μαλγάρων που συμμετείχαν,στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ),στους χορηγούς μας,στους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν,καθώς και στα ΜΜΕ που στηρίζουν και προβάλλουν τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε και τιμήσατε με την παρουσία σας για
11η χρόνια το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στα Τρίκαλα Ημαθίας και πήρατε μέρος σε αυτή την γιορτή της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Συστατικό στοιχείο μιας επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων μελών και φίλων του συλλόγου, που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, "αγκαλιάζοντας" το εγχείρημα και προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και την ψυχή τους,ένα τεράστιο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες του φεστιβάλ τους εθελοντές μας.

Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο για να σας έχουμε κοντά μας και την επόμενη χρονιά στο 12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ !!!

Καλό χειμώνα σε όλους!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...