Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(εικόνες+βίντεο)

Δεν τα κατάφερε τελικά o Μ.Αλέξανδρος στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας αφού ηττήθηκε με 3-0 από την ιστορική ομάδα της Βέροιας.

Με διάθεση μπήκαν οι ποδοσφαιριστές μας στα πρώτα λεπτά αφού προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν μπάλα και να γίνουν απειλητικοί.Η αναγκαστική αλλαγή του Λίτσι στο Α' ημίχρονο επηρέασε αρνητικά την προσπάθεια της ομάδας μας

Παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις το πρώτο μέρος παρόλα αυτά η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν επηρεασμένοι από την εξέλιξη και δεν μπόρεσαν
να μπουν στο παιχνίδι ενώ υπήρξε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή αυτή του Ανδρίτσου σε σύγκρουση με τον Αργυρόπουλο. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας είχαν περισσότερο πάθος και δίκαια πέτυχαν άλλα δυο τέρματα και πήραν την νίκη.

Οι 2000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και χειροκρότησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.

Παρόλη την απογοήτευση για το αποτέλεσμα η ομάδα μας πραγματοποιεί μια εκπληκτική χρονιά και κέρδισε τον σεβασμό εντός και εκτός γηπέδου. Πολλά μπράβο σε όλους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...