Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Τρικάλων Ημαθίας με το πέρας των αγωνιστικών της υποχρεώσεων και την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β' Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθεια και την επιτυχία της φετινής χρονιάς επίσης να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παπαιωαννίδου Μαρία καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους Κιρκιλιαννίδη Ιωάννη και Κυτούδη Μόσχο για τη συμπαράσταση και τη στήριξη τους σε ότι χρειαστήκαμε.

Ξεχωριστή αναφορά θα θέλαμε να γίνει και στην τοπική αυτοδιοίκηση του Πλατάνου στον Πρόεδρο της Κωστόπουλο Μάνθο και τους Κυρίους Ράπτη και Μελεμενλή για τη φιλοξενία τους και την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου ως έδρα μας για 2η χρονιά!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος για την
ομαλή συνεργασία στη διάρκεια της χρονιάς και για τις ευχές τους για την άνοδο μας και με τη σειρά μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Παοκ Αλεξάνδρειας για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία!

Υ.Σ.
Η ΑΕ Τρικάλων θα κλείσει τη χρονιά αύριο Κυριακή 18 Μαΐου 2019 με τραπέζι στους  ποδοσφαιριστές και στους συντελεστές της επιτυχημένης χρονιάς στην ταβέρνα του Τάσου Γιαντσίδη στις 7:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...