Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΧΡΙΔΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

3ημερη εκδρομή  ΟΧΡΙΔΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Με TSEAS TRAVEL

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (275 χλμ).
 Αναχώρηση το πρωί από τα Τρίκαλα και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάσεις για καφέ ,άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας το γνωστό Μοναστήρι (ΜΠΙΤΟΛΑ).Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την λίμνη Οχρίδα στην πόλη Στρούγκα.
Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το απόγευμα θα πιούμε το καφεδάκι μας στην
πόλη της Στρούγκας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο-διαν/ση.

2η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.)

Πρόγευμα και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρεπγίτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του,όπως επίσης και την εκκλησία της Άγιας Παρασκευής(εκκλησία των βράχων με άγιασμα).Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα για να δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθοδίου. την εκκλησία της Αγίας Σοφίας. η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία για μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα-τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίμνης, που θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διαν/ση.

3η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ (275 χλμ.)
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα μια υπέροχη κρουαζιέρα (προαιρετική) στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας.Γεύμα εξ ιδίων στην πόλη της Οχρίδας και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με τις διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στα Τρίκαλα το βράδυ με όμορφες αναμνήσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ. Μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας. Διαμονή σε επιλεγμένο
ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Περιηγήσεις του προγράμματος .Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του
γραφείου. Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ. Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, προαιρετικές
εκδηλώσεις ή άλλες παροχές.


Για περισσότερες πληροφορίες στο  6973623416 Κα. Χρυσούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...