Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι παλαιστές του Ημαθίωνα

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων» στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης Παμπαίδων & Παγκορασίδων το οποίο φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου στην πόλη του Βόλου.
Η ομάδα με την κατάκτηση δύο (2) χρυσών μεταλλίων, ενός (1) χάλκινου μίας 5ης θέσης κατέλαβε την 3η θέση του βάθρου στην ομαδική κατάταξη. Πρωταθλητές Ελλάδος στέφθηκαν οι:
Παπασταματίου Κωνσταντίνος και Αποστολίδης Άγγελος στα 52 και 75 κιλά της ελευθέρας πάλης αντίστοιχα. Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 62 κιλών για το Ζαφειρόπουλο Θεόδωρο ενώ την 3η θέση στα 57 κιλά διεκδίκησε ανεπιτυχώς ο Ξενίδης Ευστάθιος και αρκέστηκε στην 5η θέση δίνοντας βαθμούς στην ομάδα, όπως και οι Γαβριηλίδης Σάββας και Πόλος Νικόλαος που αγωνίστηκαν αντίστοιχα στα 52 και 62 κιλά.

Στις Παγκορασίδες η Ζαφειροπούλου Ευδοξία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 62 κιλών ελευθέρας πάλης ενώ το χάλκινο μετάλλιο των 50 κιλών διεκδήκησε και η Στεφανίδη Ναταλία αλλά αρκέστηκε τελικά στην 4η θέση της κατάταξης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...