Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΧΤΑΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΣ - "MADE IN TRIKALA IMATHIAS"!(εικόνες)

Γειά σας!

Ονομάζομαι Παπαδημητρίου Χρήστος και με το μήνυμά μου θέλω να ενημερώσω όλους τους συγχωριανούς μου καθώς όλους τους δημότες Αλεξάνδρειας για μία επιχειρηματική ιδέα "MADE IN TRIKALA IMATHIAS"!

Προτού σας παρουσιάσω αυτό που θα ήθελα να γνωρίζετε θέλω να ευχαριστώ το trikala-imathias.gr που με χαρά μου πρότεινε να στείλω πληροφορίες ώστε να το δημοσιεύσει σε όλους εσάς!

Πρόκειται για ένα χειροποίητο ΑΘΛΗΤΙΚΌ προϊόν που σύμφωνα με την πρώτη ύλη, την τεχνοτροπία του καθώς και την σύλληψη της ιδέας το καθιστούν μακράν ως το κορυφαίο προϊόν στην παγκόσμια αγορά!
Το προϊόν μας κατασκευάζετε στα ΤΡΊΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ  και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ένα κορυφαίο προϊόν θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο γεννημένο σε ένα χωριό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σε ένα χωριό της ΕΛΛΑΔΑΣ!

Το προϊόν μας ονομάζεται
POWER GLOBAL NET (επιλέξαμε ξενόφερτο τίτλο διότι όπως σας προείπαμε το προϊόν μας δεν έχει σύνορα).

Έτσι θεωρήσαμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε κάπως διαφορετικά από το να ακούγατε για το ίδιο προϊόν αλλά ότι κατασκευάζεται σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη.

Στόχος της εταιρίας μας είναι να καθιερωθεί ως η κορυφαία και πλέον αξιόπιστη στην κατασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι κατασκευάζουμε.

  •  Κατασκευάζουμε το πιο δυνατό διχτάκι για μπασκέτα στο κόσμο! 
  • Σε πάνω από 150 συνδυασμούς χρωμάτων!
  • Είναι χειροποίητο!
  • Σε πολυτελή συσκευασία
  • Απευθύνετε σε Αθλητικά Κέντρα και εγκαταστάσεις, σε ιδιώτες, σε συλλέκτες, σε φιλάθλους και σε ανθρώπους που θα ήθελαν να προσφέρουν ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ δώρο σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο
  • Προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται ώστε κάποιος να το κρεμάσει χωρίς να ταλαιπωρηθεί ακόμη και αν η στεφάνι της μπασκέτας είναι ελαττωματική!
  • Επίσης αυτό που κάνει την κατασκευή μας κορυφαία και ασυναγώνιστη είναι ότι πάνω στο διχτάκι τοποθετούμε το είδωλο που επιθυμεί ο πελάτης μας!


Ακόμη και εταιρίες που θέλουν να διαφημιστούν μέσω εμάς!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΤΟ: O Γιώργος έχει σε δέκα μέρες γενέθλια και ο μπαμπάς του δεν έχει διαλέξει τι δώρο θα κάνει στον αγαπημένο του ιό, η Power Global Net δίνει την δυνατότητα στον μπαμπά του Γιώργου να μας στείλει την φωτογραφία του παιδιού του μέσω mail κι εμείς κεντάμε το είδωλο και το τοποθετούμε πάνω στο διχτάκι. (κυρίως αθλητική φωτογραφία)

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:  Του Βασίλη του αρέσει πολύ το μπάσκετ και η αγαπημένη του ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει το μπλουζάκι της ομάδας του, έχει το κασκόλ της ομάδας του, έχει μπρελόκ αλλά θα ήθελε να έχει και το διχτάκι της ομάδας του.
Κανένα πρόβλημα για την Power Global Net. Αν ο Βασίλης μας ζητήσει να του κάνουμε το διχτάκι της Ρεάλ Μαδρίτης εμείς θα του το κάνουμε και θα του το παραδώσουμε εντός 4 ημερών!


Αξίζει να γνωρίζετε ότι συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρία στην Ευρώπη για όλα τα παραπάνω!


Πιστεύουμε πως αν διαβάσατε το κείμενό μας να σας εντυπωσιάσαμε!


Γνωρίστε την εταιρία μας μέσω των sosial media και θα χαρούμε να μας ακολουθείτε και να μαθαίνετε την πορεία μας!


Η POWER GLOBAL NET σας εύχεται Χρόνια Πολλά!!! Καλές γιορτές!!! Ευτυχία και υγεία σε όλο τον κόσμο!!!

Ευχόμαστε στον Χρήστο κάθε επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...