Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

"ΘΥΜΑ" ΒΑΝΔΑΛΩΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(εικόνες)

Την οργή των κατοίκων αλλά και της τοπικής κοινότητας Τρικάλων έχει προκαλέσει ο βανδαλισμός της παιδικής χαράς στην κεντρική πλατεία . Οι εικόνες που είδαν οι αρμόδιοι και οι κάτοικοι του χωριού ήταν αποκαρδιωτικές,Περίφραξη κατεστραμένη,κιόσκι έτοιμο να καταρρεύσει,παγκάκια σπαμένα,κάδοι απορριμάτων πεταμένοι και όλα αυτά από..."αγνώστους"!!!

Ενώ είναι αλήθεια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων έδειξε σεβασμό και προσοχή στο έργο. Δυστυχώς όμως κάποιοι "μάγκες"
-που ίσως τα θεωρούν όλα παιχνίδια – αποφάσισαν να καταστρέψουν την περίφραξη, κάνοντας άνω κάτω το χώρο. Με τις ζημιές που έκαναν βάζουν σε άμεσο κίνδυνο και τα μικρά παιδιά που χρησιμοποιούν την παιδική χαρά.

Από την πλευρά της η πρόεδρος Μαρία Παπαιωανίδου βρέθηκε στο χώρο και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει άμεση φροντίδα και αντικατάσταση των ζημιών με ίδιους πόρους. Τόνισε ότι θα γίνουν και εκείνες οι κινήσεις ώστε να βρεθούν οι δράστες αυτού του άκρως δυσάρεστου συμβάντος, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να επιβλέπει τον χώρο την νύχτα και επιβληθούν οι νόμιμες προβλεπόμενες κυρώσεις από τις διωκτικές αρχές σε όποιον πιαστεί να παραβιάζει τους κανόνες λειτουργίας, καθώς η παιδική χαρά απευθύνεται μόνο σε παιδιά από 1 -14 χρονών,και λειτουργεί μέχρι την δύση του ηλίου.Ενώ ανάλογες κυρώσεις θα υπάρξουν και για ζημιές σε οποιοδήποτε άλλη δημόσια περιουσία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...