Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ 21ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ(εικόνες+βίντεο)

Μέσα σε "βαρύ" κλίμα λόγω της απώλειας ενός νέου ανθρώπου(Μοναστηριώτη από την "Τζόμπα") πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 στο Νέο Μοναστήρι της Φθιώτιδας με πολύ μεγάλη επιτυχία το 21ο Αντάμωμα Μοναστηριωτών Ανατολικής Ρωμυλίας  Μοναστηριώτες από πολλά μέρη της Ελλάδος αντάμωσαν, ένωσαν τα χέρια και χόρεψαν όλοι μαζί κατακλύζοντας το Αθλητικό κέντρο του Ν.Μοναστηρίου .

Η βραδιά περιελάμβανε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από
τα χορευτικά συγκροτήματα Μεγ. Μοναστηρίου Λάρισας, Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης, Νέου Μοναστηρίου Φθιώτιδας, Τρικάλων Ημαθίας, και Παλαιάς Πέλλας.

Ιδιαίτερη αναφορά να κάνουμε στον Μπαρμπα Δήμο Ναστούδη που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του έπαιξε με το αγαπημένο του όργανο το Ακορντεόν μέχρι πρωίας!"κερδίζοντας" το θαυμασμό και το χειροκρότημα από όλους τους Μοναστηριώτες!!!

 Το ετήσιο αντάμωμα αποτελεί θεσμό που ενώνει κάθε χρόνο τους απανταχού Μοναστηριώτες, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς κρατούν άσβεστη τη μνήμη της προσφυγικής καταγωγής και παραδίδουν στις νέες γενιές άσβεστη τη φλόγα της Μοναστηριώτικης παράδοσης,Πολλά Μπράβο στον διοργανωτή σύλλογο αλλά και σε όλους τους χορευτές που συμμετείχαν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...