Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ(εικόνες)


Με κύριο σκοπό να απολαύσουν και φέτος το ποδόσφαιρο, έστω και στο χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας, ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες στο γήπεδο Πλατάνου, με τον καθιερωμένο αγιασμό και πολύ κέφι, τις προπονήσεις τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΤ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19. Και απ΄ ό,τι όλα δείχνουν η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη οργανωτικά, πιθανότατα και αγωνιστικά.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι συνεχίζουν και
φέτος, προστέθηκαν ήδη στο ρόστερ ο Λεωνίδας Γαλατσίδας και ο Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης, θα έρθουν τις επόμενες μέρες άλλοι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, ενώ στα πολύ ευχάριστα η επιθυμία αρκετών νεαρών να ενταχθούν στην ΑΕΤ.
Σε ό, τι αφορά τo γήπεδο προπονήσεων και αγώνων, θα χρησιμοποιηθεί και πάλι το γήπεδο του Πλατάνου, οι άνθρωποι του οποίου παρείχαν στην ΑΕΤ πέρυσι όλες τις διευκολύνσεις και έβλεπαν την ομάδα αυτή των Τρικάλων ως ομάδα τους.
Για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας η ΑΕΤ κληρώθηκε και θα αγωνιστεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με τη ‘’Νέα Γενεά’’ Νικομήδειας στο γήπεδο Πλατάνου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...