Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 4-8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


5 ημερη εκδρομή στην Κεφαλονιά 4-8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  Με TSEAS TRAVEL

1η Ημέρα: Πέμπτη 4/10 Αναχώρηση το πρωί από τη Βέροια στις 05.00. Παίρνουμε την Εγνατία Οδό και διαμέσου Γρεβενών και Ιωαννίνων φτάνουμε στο λιμάνι του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία. Επιβίβαση στο καράβι στις 12.00 και άφιξη στο λιμάνι της Σάμης στην Κεφαλονιά. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα στο γραφικό λιμάνι. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το σπήλαιο της Δρογκαράτης, το μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα όπου διοργανώνονται συναυλίες μια που η κεντρική του αίθουσα είναι πολύ μεγάλη και με μοναδική ακουστική. Έχει σταλακτίτες και σταλαγμίτες ηλικίας περισσότερων από 100 εκατομμυρίων ετών. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε το πανέμορφο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης όπου θα
ξεναγηθούμε με βάρκα και θα δούμε το σήμα κατατεθέν την Κεφαλονίας το ξεσκέπαστο τμήμα του σπηλαίο όπου το φώς πέφτει στο νερό και δημιουργεί τυρκουάζ νερά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Ληξούρι. Γεύμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Παρασκευή 5/10. Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός με διώροφα σπιτάκια με κόκκινες σκεπές και στενά μπαλκόνια βαμμένα σε έντονα χρώματα που σε συνδυασμό με την καταπράσινη φύση και την καταγάλανη θάλασσα δημιουργούν ένα πίνακα ζωγραφικής. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο, αντιπροσωπευτικό δείγμα της οχυρωματικής αρχιτεκτονικής και τον παραθαλάσσιο οικισμό. Θα θαυμάσουμε την διάσημη παραλία Μύρτος ένα από τα κύρια αξιοθέατα του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Σάββατο 6/10. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στην πατρίδα του Οδυσσεά, την γειτονική Ιθάκη. Προαιρετική εκδρομή με αναχώρηση απο το λιμάνι της Σάμης το πρωί. Επιστροφή το απόγευμα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4" Ημέρα: Κυριακή 7/10 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση το πρωί για να επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Μαρκόπουλο Κεφαλονιάς στην Παναγίας της Φιδούς. Γνωστή για το μοναδικό έθιμο που αναβιώνει στις 15 Αυγούστου όπου κάνουν την εμφάνισή τους τα φιδάκια της Παναγίας. Θεωρούνται θαυματουργά και ακίνδυνα γι' αυτό και οι πιστοί τα αγγίζουν χωρίς φόβο. Άφιξη στο Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα. Σας προτείνουμε να περπατήσετε στον κεντρικό πεζόδρομο που ονομάζεται Λιθόστρωτο, στη Λεωφόρο Ριζοσπαστών, να δείτε το άγαλμα του ποιητή Νίκου Καββαδία κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευεση.

5" Ημέρα: Δευτέρα 8/10. Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση το πρωί. Άφιξη στο λιμάνι του Αστακού και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στη Βέροια το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις απο τη γνωριμία μας με την Κεφαλονιά.

Περιλαμβάνει:
• Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής
• 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Παλατίνο στο Ληξούρι
• 4 πρωινά στο ξενοδοχείο
• 4 δείπνα στο ξενοδοχείο
εισιτήρια του καραβιού για τους επιβάτες και το λεωφορείο
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
• Φ.Π.Α.
• Δεν περιλαμβάνει: Εισιτήριο για την προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκης και Ληξούρι - Αργοστόλι το
Ferry Boat.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 230.00 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο

Για περισσότερες πληροφορίες στο  6973623416 Κα. Χρυσούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...