Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η σπορά του γκαζόν στο υποκατασκευή γήπεδο 5χ5 μέσα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, μια πρωτοβουλία των συμμαθητών οι οποίοι είχαν ίδρυση και τον Σύλλογο της Αιμοδοσίας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένας εκ των παλίων συμμαθητων ο Νίκος Σαλτουρίδης:

- "Ιδιαίτερη η χαρά και η ικανοποίησή μας αφού, έστω και με κάποια καθυστέρηση, ο πρώτος κύκλος των εργασιών για την διαμόρφωση του χώρου και την κατασκευή γηπέδου (35χ20) στο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, ολοκληρώθηκε χτες με την σπορά του γκαζόν και το πρώτο πότισμα.

Θα ακολουθήσει τοποθέτηση εστιών, προστατευτικά πλέγματα προς την πλευρά του κεντρικού δρόμου (ίσως και του πλαϊνού δρόμου), κατάλληλος ηλεκτροφωτισμός και κατασκευή μιας μικρής κερκίδας. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί διάστημα περίπου τριών μηνών ώστε ένα όμορφο γηπεδάκι, ασφαλές και πλήρως λειτουργικό να αποδοθεί για χρήση στα παιδιά.

Και μια διευκρίνιση προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης:
Δεν υποκαθιστούμε τους θεσμούς, ούτε τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς μας Συμβούλους. Ότι κάνουμε το κάνουμε όχι μόνο σε συνεννόηση μαζί τους αλλά και με τη βοήθειά τους. Είμαστε μια παρέα φίλων-παλιών συμμαθητών και όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα θελήσαμε να κάνουμε κάτι (με τη συμμετοχή αρκετών εθελοντών), αυτή τη φορά στο σχολείο από το οποίο αποφοιτήσαμε. Επειδή υπάρχουν και άλλα που πρέπει και μπορούν να γίνουν και επειδή πιστεύουμε πολύ στη δύναμη του Εθελοντισμού, όσοι αποφοίτησαν από το Δημoτικό Σχολείο Τρικάλων και θέλουν να συμμετέχουν σε παρόμοιες μικρές προσπάθειες, να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6971798102, 6946992060

Και όπως έχω ξαναπεί, ίσως έτσι δημιουργηθεί - αν αναλογιστεί κανείς πόσοι μαθητές και μαθήτριες έχουν αποφοιτήσει και έχουν την ίδια νοσταλγία γι’ αυτό το Σχολείο - μια πολυδύναμη ομάδα, μια πολυσυλλεκτική παρέα, με φυσικό επακόλουθο τα οφέλη να πολλαπλασιαστούν…"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...