Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (εικόνες+βίντεο)

Αρκετοί Φίλοι του Μέγα από το χωριό αλλα και την γύρω περιοχή βρέθηκαν το Σάββατο 30 Ιουλίου στο γήπεδο μας για να παρακολουθήσουν ένα πολύ δυνατό διεθνή φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο Μέγα Αλέξανδρο και την Λουφτεράρι από το Αργυρόκαστρο της Αλβανίας ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄Εθνική  της χωράς της.
Αν και είναι νωρίς για
συμπεράσματα η ομάδα μας έδειξε ότι παρότι που έχει μόλις μια εβδομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασίας της και ότι της έλειπαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές(Τερματοφύλακας έπαιξε από την αλβανική ομάδα), έδειξε ότι διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ,που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την φετινή χρονιά.

Για το τυπικό να πούμε ότι το σκορ έληξε 0-4,ενώ να τονίσουμε ότι η αποστολή της Αλβανικής ομάδος εντυπωσιάστηκε τόσο από τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και από την όλη ιστορία της ομάδας μας βλέποντας το φωτογραφικό λεύκωμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Επόμενο φιλικό για τον Μέγα Αλέξανδρο την Τετάρτη 3 Αυγούστου με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας στο  Γήπεδο Τρικάλων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Νατσιούρα.

Αγωνίστηκαν για το Μέγα Αλέξανδρο οι :

Αθανασιάδης Η., Καρβούνης, Μηνούδης Χ., Παντριάς, Σερμπίνης, Ποτουρίδης, Ζωγράφος, Κιρκιλιανίδης, Κίτσας,Ντάμτσιος, Ούλι Ντόι, Ασημακόπουλος, Σούρλας Σ., Μητσιώτης, Νασούφι, Αθανασιάδης Σ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...