Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΤΟ 1969 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μετά την Ίδρυση του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας, οι απoφοιτήσαντες το μακρινό 1969 (γεννηθέντες 1957) από το Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντησή τους (23 Οκτωβρίου 2016) αποφάσισαν να προχωρήσουν σε άλλη μια εξαιρετική πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, αφού κατατέθηκαν πολλές προτάσεις, στο τέλος προκρίθηκε η πρόταση να προχωρήσουν – σε συνεργασία βέβαια με τους αρμόδιους φορείς (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Διεύθυνση Δημοτ. Σχολείου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κ.λ.π.) - σε κάποιες παρεμβάσεις για την διαμόρφωση και αναβάθμιση του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου, παρεμβάσεις που θα έχουν ως βάση τον Εθελοντισμό.

Και πριν καλά καλά γνωστοποιηθεί η πρόταση βρήκε
υποστηρικτές και αγκαλιάστηκε από απόφοιτους άλλων χρόνων, που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν - οικονομικά, υλικά και τεχνικά - σ΄ αυτήν την ξεχωριστή προσπάθεια. Απόφοιτοι και απόφοιτες που ζουν στο χωριό, απόφοιτοι και απόφοιτες που ζουν και σταδιοδρομούν σε άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.

Όσοι λοιπόν απόφοιτοι του Δημoτικού Σχολείου Τρικάλων θέλουν
να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6971798102, 2333081204 ή στο e-mail saltnico@yahoo.gr

Και ποιος ξέρει, έτσι μπορεί να δημιουργηθεί - αν αναλογιστεί κανείς πόσοι μαθητές και μαθήτριες έχουν αποφοιτήσει και έχουν την ίδια νοσταλγία γι’ αυτό το Σχολείο - μια πολυδύναμη ομάδα, μια πολυσυλλεκτική παρέα, με φυσικό επακόλουθο τα οφέλη να πολλαπλασιαστούν.

Άλλωστε αξίζει πού και πού να στρέφουμε το βλέμμα στο παρελθόν και να αναπολούμε ένα απ’ τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...