Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΟ."ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"


Στον απόηχο της πολύ όμορφης εκδήλωσης(Δειτε εδω) που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το Σαββατόβραδο 23-1-2016 στο καφέ μπαρ Deja vu (των αδερφών Καρκάρα),
το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ευχαριστεί θερμά:


  • Το αρτοποιείο ''Στέλλα Παπαμιχαήλ'' για την προσφορά της Βασιλόπιτας για κάθε τμήμα του Συλλόγου μας (πρώτη ομάδα, μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ).
  • Το Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Γιώργο Καραμελίδη για την προσφορά ενός σετ φόρμες, μιας μπάλας και 50 ευρώ (παρών στην εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νικόλαο Κρουστάλλη).
  • Τον Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Κωνσταντίνο Ναλμπάντη για την προσφορά των 50 Ευρώ (παρών στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξάνδρειας μαζί με την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαρία Παπαϊωαννίδου και τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Κιρκιλιαννίδη και Μόσχο Κυτούδη).
  • Τις μητέρες των αθλητών της Ακαδημίας και τις φίλες του Συλλόγου για τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν.
  • Όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δίνοντας χαρά στους 70 αθλητές του Συλλόγου μας και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η παρουσία στην εκδήλωση του Πάτερ Θωμά, εκπροσώπων της Τοπικής και Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'', του Λαογραφικού Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'', των Συλλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Τρικάλων, γονέων των αθλητών της Ακαδημίας, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, παλιών παραγόντων καθώς και πολλών φίλων του Συλλόγου, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την εκτίμησή της πλειοψηφίας για τον Σύλλογο μας, αλλά είναι συγχρόνως και άλλο ένα δείγμα ενότητας και συνοχής του χωριού.
  • Τέλος, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του καφέ μπαρ Deja vu για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη φιλοξενία.

καλή χρονιά
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς...

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Εύα Σαλτουρίδου-Παπανικολούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...