Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ & ΚΑΡΠΑ

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων ενημερώνει  γονείς & κηδεμόνες για το πρόγραμμα επιμόρφωσης στην παροχή Α΄βοηθειών, την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση εξωτερικού απινιδωτή, με πιστοποίηση.

Tην Υλοποίηση του Προγράμματος επιμόρφωσης στην παροχή Α΄βοηθειών, την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση εξωτερικού απινιδωτή, με πιστοποίηση, για γονείς/κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς ΠΕ11 στη Βέροια στις 8 Μαρτίου 2020, 10.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ.
Οι γονείς/κηδεμόνες και οι εκπαιδευτικοί ΠΕ11 που θα θελήσουν να συμμετέχουν θα πρέπει να
δηλώσουν σε πρώτη φάση όνομα, επώνυμο, σχολείο, κινητό τηλέφωνο και το e-mail τους, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου. ΠΕ11. Γεωργίου Ράπτη (6986177109) ή ηλεκτρονικό μήνυμα στο gioraptis@sch.gr, μέχρι την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019. Έτσι, θα συμπεριληφθούν στον πίνακα των εκπαιδευόμενων και θα τους σταλεί επιπρόσθετη ενημέρωση (διαδικαστικά, λεπτομέρειες, το μικρό ποσό συμμετοχής/ πιστοποίησης που είναι 25 ευρώ, εκπαιδευτικό υλικό κλπ.).

Η συγκεκριμένη επιμορφωτική δράση Θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές και τη βοήθεια εθελοντών εκπαιδευτών, μιας ομάδας ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρία και ξεχωριστή κοινωνική προσφορά. Έρχεται δε να πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο όπου γίνεται σοβαρή συζήτηση για την εισαγωγή των Α΄βοηθειών στο ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...