Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!(εικόνες)

Έγινε πριν λίγες μέρες συνάντηση των ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Τ. (παρόντες και κάποιοι φίλοι του Συλλόγου) και ξεκίνησε ο προγραμματισμός και η οργάνωση της ομάδας για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σε ό, τι αφορά τις προτεραιότητες, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν ή να αλλάξουν. Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές έχουν και τον ρόλο των διοικητικών παραγόντων. Παναγιώτης Γιαννουχαηλίδης, Χρήστος Ιτούδης, Λάμπης Ασημακόπουλος, Νίκος Γιαντσίδης, Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης, Θανάσης Βήττος, Μπάμπης Σαλτουρίδης, έχουν και φέτος την Διοικητική ευθύνη, ενώ προστέθηκε στην Διοίκηση ο Σωτήρης Καλουσόπουλος. Απομένει μια κενή θέση η οποία θα συμπληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι η
πρόσληψη νέου προπονητή και έτσι ο Γιάννης Βασιλειάδης είναι ο προπονητής της ομάδας για την περίοδο 2019-20.

Με κύριο σκοπό να απολαύσουν και φέτος το ποδόσφαιρο, όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι συνεχίζουν και φέτος, ενώ επιθυμία όλων είναι να ενταχθούν στην ΑΕΤ (εφ’ όσον και οι ίδιοι το επιθυμούν) 3 - 4 εξαιρετικοί τοπικοί ποδοσφαιριστές.

Kυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ σε ό, τι αφορά τo γήπεδο προπονήσεων και αγώνων, αυτό θα αποφασιστεί μετά από συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς. Και αυτό γιατί η έλλειψη φωτισμού στο γήπεδο Πλατάνου, ίσως οδηγήσει στην αναζήτηση άλλης έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...