Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ:"Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Εθνικού Κλειδίου σχετικά με την απόφαση της να αποχωρήσει από τον αγώνα διαμαρτυρόμενη για πέναλτι που δόθηκε στον Αχιλλέα Νάουσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

-Στο ΔΑΚ Νάουσας  σήμερα, για άλλη μία φορά, γίναμε μάρτυρες μίας κατάστασης που έχει γίνει συνήθεια, σε βάρος της ομάδας μας. Από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν και κυρίως  στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μας δόθηκαν πάρα πολλές αφορμές να μιλήσουμε για τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους, όμως δεν το κάναμε μένοντας προσηλωμένοι στις αρχές του συλλόγου να μην ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από τα θέματα της ομάδας . Όμως σήμερα, ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Στο ξεκίνημα, λοιπόν, του δευτέρου ημιχρόνου του σημερινού αγώνα και ενώ η ομάδα μας προηγούνταν με 0-1, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχοντας χάσει κάποιες ευκαιρίες και για κάποιο ακόμα τέρμα, ο διαιτητής καταλογίζει  πέναλτι  σε βάρος της ομάδας μας  για χέρι, το οποίο το είδε μόνο αυτός. Στην συνέχεια μάλιστα, κατά τις διαμαρτυρίες των παικτών μας προς τον διαιτητή, ο κύριος Παζαρτζικλής  έμοιαζε να τα
έχει χαμένα, λέγοντας την μία στιγμή ότι την φάση την είδε ο επόπτης και την αμέσως επόμενη πως αυτός έδωσε το χέρι και στην συνέχεια άλλαξε 3 φορές γνώμη για το ποιος παίκτης έχει κάνει την παράβαση. Έτσι, βλέποντας την κατάσταση του διαιτητή αλλά και παίρνοντας υπόψη τα λεγόμενα του, αποφασίσαμε να αποσύρουμε την ομάδα από τον αγώνα, γνωρίζοντας τις κυρώσεις που θα έχει ο Εθνικός, αποχαιρετώντας στην ουσία με τον τρόπο αυτό την μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΗ, σταματώντας έτσι αυτό το θέατρο του παραλόγου που είχε στηθεί, με το φινάλε ήδη γνωστό και με πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά, αυτούς που έπρεπε να περνάνε απαρατήρητοι.

Τέλος, θα θέλαμε να
ευχαριστήσουμε την διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους του Αχιλλέα Νάουσας για την άριστη φιλοξενία τους.

Υ.Γ.  Ο Εθνικός, σε συνέχεια της αδιάκοπης παρουσίας του στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Η. θα αγωνιστεί κανονικά στους εναπομείναντες αγώνες, ευχόμενος έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, ότι κάποιοι θα σεβαστούν επιτέλους την ιστορία και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...