Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΜΗΝΟΥΔΗ

Ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς στους γιατρούς του ΠΓΝΑ.

Τις θερμότερες ευχαριστίες της προς τους γιατρούς και τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου
Αλεξανδρούπολης(ΠΓΝΑ), εκφράζει οικογένεια της ασθενούς Ευδοκίας Μηνούδη που χειρουργήθηκε πρόσφατα στη μονάδα υγείας.

Η Ευδοκία διαγνώσθηκε με εγκεφαλικό ανεύρυσμα την προηγούμενη Τετάρτη 6/02, 1 μήνα μετά από το θάνατο της 40χρονης κόρης της από καρκίνο.

Εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ασθενής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και
θανάτου, αφού η μόνη παρέμβαση που θα μπορούσε να γίνει ήταν ο εμβολισμός του ανευρύσματος, μια επέμβαση που γίνεται μόνο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Διοίκηση του ΠΓΝΑ, η οποία ανταποκρίθηκε και αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη μεταφορά της γυναίκας με ασθενοφόρο.

Η γυναίκα χειρουργήθηκε και είναι πλέον καλά στην υγεία της, κοντά στα δύο της παιδιά, ένα αγοράκι που πάσχει από Σύνδρομο Down και ακόμη μια κόρη.

Ο αδελφός της Κυριάκος Κασνακίδης, καθώς και η κουνιάδα της Μαρία Κουνατίδου, ευχαριστούν θερμά «το Διευθυντή και καθηγητή της ΜΕΘ, κ. Ιωάννη Πνευματικό καθώς και τον Επικ. καθηγητή Ακτινολογίας - Νευροακτινολογίας κ. Μιχαήλ Μαντατζή  με την ομάδα του (που κλήθηκαν χωρίς εφημερία), δέχτηκαν και ανέλαβαν τον εμβολισμό σοβαρού εγκεφαλικού ανευρύσματος, χαρίζοντας  μας πολλές ελπίδες».

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι, έδωσαν ζωή σε έναν πονεμένο άνθρωπο, για να μπορέσει να συνεχίζει να φροντίζει τα παιδιά της", δηλώνει ανακουφισμένη η κουνιάδα της ασθενούς.

πηγή:www.e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...