Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(εικονες+βίντεο)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Αυγούστου 2018 το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Γκάιντας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων "Η Ανατολική Ρωμυλία" στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Τρικάλων.Γκαιτατζήδες από όλη την Ελλάδα και την Σερβία συνοδευόμενοι απο τα χορευτικά συγκροτήματα τριών Πολιτιστικών Συλλόγων (Πνευματικό Κέντρο Χαλάστρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «Μέτρες-Σωζούπολη»,Σύλλογος Αν.Ρωμυλία Καρυωτών Γιαννιτσών), ταξίδεψαν τους χίλιους και πλέον επισκέπτες στους ρυθμούς της Γκάιντας,με χορούς από Ανατολική Ρωμυλία, Θράκη και τα νησιά μας !!!!!

Η αρχή έγινε με την
παρέλαση των Γκαιτατζήδων και των τριών Συλλόγων στον χώρο της εκδήλωσης και στη συνέχεια οι χορευτικές ομάδες των τριών Συλλόγων παρουσίαζαν τους χορούς τους αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων, ο χώρος ήταν ελεύθερος για όλους,όπου όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά συντροφιά με τη μουσική των :

  • Βαγγέλη Δημούδη(ούτι &τραγούδι)
  • Κατερίνα Δούκα (τραγούδι)
  • Γιάννης Μπούρας (γκάιντα & τσαμπούνα)
  • Γιάννης Κουτσάκης (κρουστά)
  • Σταυρούλα Τρυφιάτη (καβάλι)
  • Κίμων Τερζίδης (ακορντεόν) 


Την όλη εκδήλωση παρουσίασε η Μαρία Λαδά.

Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου και φυσικά πολλά μπράβο στους εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν και αυτοί στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...