Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΛΑΤΥ-ΚΛΕΙΔΙ(εικόνες)

Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας και η κατάσταση παραμένει ρευστή για το πια ομάδα θα καταφέρει να ανέβει κατηγόρια.

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος και Εθνικός Κλειδιού σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχή, προσπάθησαν για τη νίκη ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Το Πλατύ είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο στο β' ημίχρονο αλλά αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαλβατζής.

Εμείς να αναφέρουμε για την ιστορία ότι αντίπαλοι έπαιξαν τα αδέλφια Μηνούδη, ο Χρήστος με το Κλειδί και ο Άρης με το Πλατύ ενώ συνολικά αγωνίστηκαν 7 Τρικαλινοί!!!!

Συνθέσεις:


Αγρ.Αστ.Πλατέος : Μουσκεφτάρας, Ελευθεριάδης (61′ Βουλγαρόπουλος), Μαγγανάρης, Μηνούδης Αρ., Ταταρίδης, Κίρτσογλου, Καραούσογλου (83′ Τσογμελίδης), Σκούρα, Νασούφι (87′ Μπαντής), Χαλβατζής

Εθνικός Κλειδίου : Βασιλείου, Παρασχόπουλος, Κιρκιλιανίδης Η. (56′ Ταμπουράς), Καλυβιώτης Δ., Μηνούδης Χρ.(79′ Καραπατσάς), Σερμπίνης Β., Σωτηράκης Χρ., Λουκάς (88′ Αναδόλου), Αθνασιάδης Η., Λέκκας (73′ Αθανασιάδης Γ.), Πλέσκας
Φωτογραφίες από alexandriamou.gr και sportsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...