Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στα πλαίσια του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών της, ανακοινώνει τη χορήγηση τριών υποτροφιών (σε ποσοστό 100%) για φοίτηση στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου ή του Επαγγελματικού Λυκείου της για τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Οι υποτροφίες απονέμονται κατόπιν εξετάσεων στα Θετικά μαθήματα και τα Ελληνικά και η αίτηση κατατίθεται από ενδιαφερόμενους μαθητές από όλη την Ελλάδα, καθώς οι υποτροφίες καλύπτουν και τη διαμονή αλλά και τη σίτιση στο οικοτροφείο της Σχολής.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να
φοιτούν στη Γ’ Γυμνασίου την τρέχουσα σχολική χρονιά (2017-2018) και ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στον έλεγχο επίδοσης της Β' Γυμνασίου και στο πρώτο τετράμηνο της Γ’ Γυμνασίου να μην είναι κάτω από 17. Θα πρέπει επίσης να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού επιπέδου Β2 στην Αγγλική Γλώσσα (ή να περάσουν επιτυχώς κατατακτήριες εξετάσεις Αγγλικών που θα διεξαχθούν στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή).

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως τις 9 Απριλίου 2018.

Για αναλυτικές πληροφορίες ακολουθήστε το παρακάτω link:
www.afs.edu.gr/υποτροφίες/

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εγγραφών, Υπεύθυνος κ. Γεώργιος Σταμπολίδης, τηλ: 2310 492 758 & 761 ή στο gstamb@afs.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...