Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ "ΜΕΛΙΣΣΑ"!(εικόνες+βίντεο)


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Τρικάλων με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν,οργανώνει φιλανθρωπική κίνηση με σκοπό την ενίσχυση του ορφανοτροφείου Θεσσαλονίκης "ΜΕΛΙΣΣΑ" με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.Τα μέλη του Συλλόγου του Νηπιαγωγείου θα δεχθούν τις πρόσφορες των πολιτών στο χώρο του Νηπιαγωγείου κατα τις εξής ήμερες και ώρες:
Τι είναι η «ΜΕΛΙΣΣΑ»
«Η ΜΕΛΙΣΣΑ» είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια. Εποπτεύεται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης και επιχορηγείται κατά ένα μικρό ποσοστό από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ποια είναι όμως πραγματικά «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»;

Είναι μια μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που κλείνει μέσα της τα παιδιά εκείνα που ξέχασαν να χαμογελούν, τα παιδιά που είναι τρομαγμένα, τα παιδιά που είναι μόνα. Είναι το σπιτικό που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν. Είναι ο φορέας που ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921, και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...