Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Τ(εικόνες+βίντεο)

Δεύτερος αγώνας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 για την Αθλ. Ακ. Τρικάλων (πρώην ΑΕΤ) στην Καψόχωρα, όπου μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε της φιλόδοξης τοπικής ομάδας με το αγγλικό  3-5. Ικανοποίηση για τη νίκη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη η χαρά του παιχνιδιού που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, πριν, κατά την διάρκεια και στο τέλος του αγώνα.


Σκόρερς για τα Τρίκαλα: Παπαμιχαήλ, Αμέτογλου 2, Σαλτουρίδης, Γεωργάκης

Σκόρερς για την Καψόψωρα: Διτσόλας, Σαμαράς, Μητσιώτης

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ :
Αντώνης Ευαγγελόπουλος, Δημοσθένης Γκουγκούδης, Χρήστος Ταρπατζής, Λάμπης Ασημακόπουλος, Μπάμπης Σαλτουρίδης, Γιώργος Παντριάς, Σάββας Νοτόπουλος, Μιχάλης Ευαγγελόπουλος, Αποστόλης Γεωργάκης, Ισμαήλ Αμέτογλου, Χρήστος Παπαμιχαήλ.
Αγωνίστηκαν και οι: Χρήστος Ιτούδης, Παναγιώτης Γιαννουχαηλίδης και Γιώργος Αθανασιάδης

Στην ομάδα ανήκουν και οι Κώστας Προβατίδης, Kωνσταντίνος Καλλιάγρας, Γιάννης Παπαμιχαήλ και Χρήστος Μπακιρτζής οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη, ενώ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκτός των Μάριου Παπαδημητρίου και Ν. Γιανσίδη που ήδη ακολουθούν την ομάδα, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να έρθουν άλλοι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Έδρα της ομάδας είναι το γήπεδο Πλατάνου, στο οποίο για την πρώτη αγωνιστική η Αθλ. Ακαδ. Τρικάλων ηττήθηκε από τον Τριπόταμο με σκόρ 3-2 (Σκόρερς: Μιχάλης Ευαγγελόπουλος και Παναγιώτης Γιαννουχαηλίδης)

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Τρίλοφο Βεροίας στις 10:30π.μ.


Λίγα λόγια για την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Α.Ε.Τ.)

Αποφασίστηκε η ίδρυση της το 1996 από την τότε Διοίκηση του Α.Ο. "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Τρικάλων. Ο πρόεδρος Νίκος Σαλτουρίδης μαζί τους φίλους του  και συνεργάτες του στην Διοίκηση (τον αείμνηστο Κυριάκο Κυτούδη και τους Χρήστο Κιρκιλιανίδη, Μόσχο Κυτούδη, Αθανάσιο Παύλου, Γιώργο Τσιλακούδη και Γιώργο Καρδουλαμά), ίδρυσαν αυτόν τον Σύλλογο, αρχικά με τη επωνυμία ΑΕΤ (αργότερα, το 2001, μετονομάστηκε σε Αθλητική Ακαδημία Τρικάλων), με σκοπό να αγωνίζονται στην ομάδα αυτή όσα παιδιά δεν αγωνίζονταν - για διάφορους λόγους - στον "ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ".

Την περίοδο 1997-98 πήρε μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με εξαιρετική παρουσία. Λειτούργησε για μια δεκαετία και μετά έπεσε σε αδράνεια. Πέρυσι έγινε μια προσπάθεια επαναλειτουργίας από κάποια παιδιά του χωριού που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες της περιοχής μας, αλλά η προσπάθεια δεν προχώρησε. Φέτος, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα επαναδραστηριοποιήθηκε με πρωτοβουλία κάποιων μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών και έστω και την τελευταία στιγμή πρόλαβε την έκδοση δελτίων και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Από το trikala-imathias.gr Πολλά Μπράβο στα παιδιά για την επαναλειτουργία της ομάδας,δινοντας χαρά σε πολλούς!!!Βίντεο από το emvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...