Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΦΑΓΗ" ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Μ.Αλέξανδρος για την διαιτησία του κ.Σιδερίδη από την Καστοριά,κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μετά από 379 ημέρες η ομάδα μας γνώρισε την ήττα η οποία ήρθε στην 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Αυτό το οποίο μας ενόχλησε, δεν ήταν η ήττα αλλά ο τρόπος με τον οποίον αυτή ήρθε.
Ο διαιτητής του αγώνα κ. Σιδερίδης όχι μόνο αλλοίωσε το αποτέλεσμα αλλά έκανε τα πάντα για να πάρουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι.,
Το ότι η ομάδα μας είναι
νεοφώτιστη στην κατηγορία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει τέτοια αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Δεν ζητήσαμε εύνοια, δεν θέλουμε όμως και την αδικία.
Καταγγέλλουμε τον κ. Σιδερίδη για την προκλητική του διαιτησία στον αγώνα Τρίκαλα - Ηρακλής και δηλώνουμε πως ο κύριος αυτός είναι ανεπιθύμητος από την ομάδα των Τρικάλων. Σαφώς και θα προσφύγουμε σε ανώτερη αρχή διαιτησίας για να καταγγείλουμε το συγκεκριμένο θέμα.
Όπως αναφέρει και μία γνωστή έκφραση, "Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό", έτσι και η ομάδα μας δεν πτοείται από τέτοιες συμπεριφορές διαιτητών και θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας την Τετάρτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΠΕ Λαγκαδά. Σας θέλουμε δίπλα μας και σε αυτόν τον αγώνα!

ΜΕΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...