Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΤΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ(εικόνες)

Ο Δημήτρης Ιτούδης με συγκινητικά λόγια κοινοποίησε μια επιστολή και μια κοινή φωτογραφία μαζί με τον Νίκο Γκάλη λίγες ημέρες μετά την είσοδο του καλύτερου Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών στο Πάνθεον του Παγκόσμιου Μπάσκετ.

Η Επιστολη

Αγαπητέ Νικ, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε.

Η παγκόσμια αναγνώρισή σου, ως
αποτέλεσμα του ήθους και της σκληρής δουλειάς σου, αποτελεί για όλους μας οδηγό στην επαγγελματική μας καριέρα. Είχα την τιμή να σε γνωρίσω στην αρχή όλων για μένα, ίσως δεν το θυμάσαι, είκοσι χρονών τότε φοιτητής προπονητικής.
25 χρόνια μετά είχα την τιμή πρόπερσι να με βραβεύσεις, αλλά να γνωρίζεις πώς μέρος του βραβείου άνηκε ουσιαστικά σε σένα που γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να βρούμε όλοι μας το πεδίο να εξελιχθούμε μέσα σε αυτό.
Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που ανήκεις και τυπικά πλέον στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, αν και για μάς βρισκόσουν εκεί από πολλά χρόνια πριν.
Θα ήθελα να δεχτείς από εμένα και την οικογένεια μου, τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε. Να έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένεια σου.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Ιτούδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...