Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 20ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ(εικόνες+βίντεο)

Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 το 20ο Πανελλήνιο αντάμωμα Μοναστηριωτών Ανατολικης Ρωμυλιας στα Τρικαλα Ημαθιας. Μοναστηριώτες από όλη την Ελλάδα αντάμωσαν, ένωσαν τα χέρια και χόρεψαν όλοι μαζί κατακλύζοντας τον αυλειο χωρο του Δημοτικου Σχολειου.

Η βραδιά περιελάμβανε
παρουσίαση χορών από τις χορευτικές ομάδες των Συλλογων, Μεγ. Μοναστηρίου Λαρισας,Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης, Νέου Μοναστηρίου Φθιώτιδας, Τρικάλων Ημαθίας, και Παλαιάς Πέλλας ενώ στο τέλος οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Νέου Μοναστηρίου Φθιώτιδας παρέλαβαν το λάβαρο του ανταμώματος, καθώς την επόμενη χρονιά ο Σύλλογος τους θα αναλάβει την διοργάνωση 21ου Ανταμώματος!

 Το ετήσιο αντάμωμα αποτελεί θεσμό που ενώνει κάθε χρόνο τους απανταχού Μοναστηριώτες, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς κρατούν άσβεστη τη μνήμη της προσφυγικής καταγωγής και παραδίδουν στις νέες γενιές άσβεστη τη φλόγα της Μοναστηριώτικης παράδοσης,Πολλά Μπράβο στον σύλλογο μας,στους εθελοντες,στους μουσικους αλλά και σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...