Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ "Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" ΕΝ ΟΨΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ - ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!!(εικόνες)

Με προσεκτικές κινήσεις σχεδιάζουν στον Μ.Αλέξανδρο την νέα ομάδα που θα αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική.

Το πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν η ομάδα να κρατήσει τον περσινό κορμό και  να στελεχωθεί κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα έχουν κίνητρο να εξελιχθούν και για το λόγο αυτό γίνονται προσεγμένες κινήσεις και εκεί θα δοθεί το βάρος. Μάλιστα αν προλάβουν αναμένονται να
διεξαχθούν και δοκιμαστικά για νέους ποδοσφαιριστές.

Στον Μέγα παράλληλα παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το πρωτάθλημα και θα κινηθούν ανάλογα για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία και το χτίσιμο της ομάδας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ντάμτσιου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις τοσο για την ομάδα όσο και για το νέο Δ.Σ!!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοίνωσε λοιπόν την απόκτηση του Αντώνη Παρσόπουλου από τον Φίλιππο Μελίκης,τον Βασίλη Λαγδάρη από τον Διαγόρα Σεβαστής. τους νεαρούς Δημήτρη Βλάχο, Νίκο Τσιρίδη και Νίκο Χατζόπουλο από τον Άρη Παλαιοχωρίου,τον Χάρη Περπερίδη από τη Βέροια και τον Λευτέρη Κιτσα απο τον Παοκ Αλεξάνδρειας.

Ενώ θα αγωνιστούν και την νέα περίοδο με τα χρώματα της ομάδας μας στη Γ' Εθνική οι:Κιρκιλιανίδης Γιάννης,Μηνούδης Χρήστος,Αθανασιάδης Σάββας,Σούρλας Δημήτρης και Αθανασιάδης Ηλίας,Γιώργο Κίτσα(Γκόγκιτς),Ποτουρίδη Γιώργο,Συμπεθέρη Δημο,Κουκουράκη Αντώνη,Ζωγράφο Χρήστο,Ταταρίδη Χρήστο και Σαμαρά Θωμά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...