Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2017 το 9ο Φεστιβάλ Γκάιντας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων "Η Ανατολική Ρωμυλία", στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Ημαθίας.  Οργανοπαίχτες από όλη την Ελλάδα και τα χορευτικά συγκροτήματα τριών Πολιτιστικών Συλλόγων (Πολιτιστικός Σύλλογος Καβακλιωτών Αιγινίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου ο "Φίλιππος" και Χορευτικός όμιλος Λιτοχωρου), ταξίδεψαν τους χίλιους και πλέον επισκέπτες στους ρυθμούς της Γκάιντας!!!!

Η αρχή έγινε με την
παρέλαση των μουσικών και των Συλλόγων μέχρι τον χώρο της εκδήλωσης και στη συνέχεια για δύο ώρες, οι χορευτές και οι χορεύτριες των τριών Συλλόγων παρουσίαζαν τους χορούς τους υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων, ο χώρος ήταν ελεύθερος για όλους. Οι γκαιντατζήδες και το εξαιρετικό μουσικό σχήμα,ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, μέχρι αργά και όλοι μαζί σαν μια παρέα απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης βραδιάς και φυσικά στους εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλλαν και αυτοί στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους..!Ραντεβού το 2018 στο επετειακό 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...