Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΣΕ "ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ" ΚΛΙΜΑ ΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ(βίντεο)

Μία εξαιρετική εκδήλωση Μνήμης και Τιμής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Αυγούστου 2017 στο γήπεδο του Κλειδίου για τον αείμνηστο Θοδωρή Περηφανόπουλο που ''έφυγε'' από τη ζωή, σε ηλικία 38 ετών.

Ο Εθνικός Κλειδιού,ο Παο Κουφαλιων, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και ο Αστερας Αλεξανδρειας, έδωσαν το παρόν σε μια συνάντηση που πλημμύρισε από
συναισθήματα τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στο γήπεδο του Κλειδίου.

Στις 5.30 οι ομάδες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο, στις 6:00 επιμνημόσυνη δέηση μπροστά στα αποδυτήρια και στη συνέχεια  έγινε ένα σύντομο τελετουργικό(καλωσόρισμα,ομιλίες,αναμνηστικές πλακέτες).

Νικήτρια ομάδα του 3ου Τουρνουά ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:
Ημιτελικά 
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων - Παο Κουφαλιων 0-0(5-4 πεν.)
Αστερας Αλεξ/ρειας – Εθνικός Κλειδιού 0-3
Μικρός Τελικός 
Παο Κουφαλιων - Αστερας Αλεξ/ρειας  1-0
Μεγάλος Τελικός 
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εθνικος Κλειδιου 0-0(4-3 πεν.)


*Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ καθώς και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν τιμώντας τον συναθλητή και φίλο Θοδωρή Περηφανόπουλο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ:

 -Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ευχαριστεί τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Θεοδώρου Περηφανοπουλου, καθώς και τους εθελοντές και όλους όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση του.
Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους, που με την παρουσία τους στο γήπεδο τίμησαν την μνήμη που Θοδωρή, δίνοντας μας δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να διοργανωνουμε το εν λόγω τουρνουά για πολλά χρόνια ακόμα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς!

Βίντεο απο το emvolos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...