Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19/6 η Γενική Συνέλευση του ΕΘΝΙΚΟΥ στην οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός του προηγούμενου Δ.Σ. καθώς επίσης έγιναν και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας Ντάνης Αθανάσιος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το συμβούλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τονίζοντας πως θα είναι και πάλι δίπλα στο σωματείο όπου αυτό τον χρειαστεί. Πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ο Θωμάς Ρακόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Τσολάκη Ευστάθιο και τον Τσακίρη Βασίλειο, επιστρέφουν μετά από απουσία λίγων ετών στα κοινά του ΕΘΝΙΚΟΎ.
Νέο πρόσωπο στο Δ.Σ. της ομάδας είναι ο μέχρι πρότινος αρχηγός της, Θεοδόσης Περηφανόπουλος τον οποίο ένα πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, δηλώνοντας και πάλι "παρών" όμως, αυτή την φορά από άλλο πόστο.
Έτσι και μετά από την διανομή αξιωμάτων που έγινε στις 20/6, το νέο Δ.Σ. διαμορφώνεται ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΩΜΑΣ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ: ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ,  ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΗ: ΚΑΡΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΕΡΑΚΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μετά από την διανομή αξιωμάτων, το νέο Δ.Σ. συζήτησε για τους στόχους της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά που μας έρχεται o οποίος δεν είναι άλλος από την δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...