Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...." - 6η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η 14η Ιουνίου. Ημέρα αφιερωμένη στους Εθελοντές Αιμοδότες και στον αλτρουισμό που επιδεικνύουν προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους. Στους Εθελοντές Αιμοδότες που χαμογελούν και βιώνουν το μεγαλείο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης.

Σε μια προσπάθεια η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αγγίξει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, ο Σύλλογος Aιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας διοργανώνει την
Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 την 6η λαμπαδηδρομία, μεταφέροντας ταυτόχρονα το μήνυμα της ανθρωπιάς, της ενότητας, του αλτρουισμού και της αγάπης.

Με αφετηρία τα Γραφεία του Συλλόγου, μαθητές και μαθήτριες θα μεταφέρουν τη φλόγα της Αλληλεγγύης στις γειτονιές του χωριού με τερματισμό στον αύλειο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος.

Τους λαμπαδηδρόμους θα συνοδεύουν ποδηλάτες. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό κατάστημα), Τετάρτη - Πέμπτη και Παρασκευή 6 – 8 το απόγευμα

Την Κυριακή το απόγευμα 11 Ιουνίου 2017, τιμούμε με την συμμετοχή μας την ιδέα που όλοι πιστεύουμε, στηρίζουμε και υπηρετούμε, την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...