Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

14 ΙΟΥΝΙΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ(εικόνες+βίντεο)

14 Ιουνίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή αιμοδότη. Φέτος, το κεντρικό μήνυμα του εορτασμού είναι «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ, ΔΙΝΕ ΣΥΧΝΑ», μήνυμα που προβάλλει την ανάγκη να δίνουμε αίμα συστηματικά κι όχι μόνο σε έκτακτες περιστάσεις.

 Ημέρα αφιερωμένη στους Εθελοντές Αιμοδότες και στον αλτρουισμό που επιδεικνύουν προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους. Στους Εθελοντές Αιμοδότες που χαμογελούν και βιώνουν το μεγαλείο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης.
Σε μια προσπάθεια η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αγγίξει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, ο Σύλλογος Aιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας διοργανώσε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 την 6η λαμπαδηδρομία, μεταφέροντας ταυτόχρονα το μήνυμα της ανθρωπιάς, της ενότητας, του αλτρουισμού και της αγάπης.

Με αφετηρία τα
Γραφεία του Συλλόγου, μαθητές και μαθήτριες μετεφεραν τη φλόγα της Αλληλεγγύης στις γειτονιές του χωριού και με τελικο τερματισμό τον αύλειο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος,άναψαν την φλόγα  και "πλημμύρισαν" τον ουρανό των Τρικάλων με κόκκινα μπαλόνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...