Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ(εικόνες)

Ξεκίνησαν την  Κυριακή 21 Μαϊου 2017 οι εργασίες για την διαμόρφωση και αναβάθμιση του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, παρεμβάσεις που έχουν ως βάση προπάντων όλων τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.

Πριν από λίγους μήνες ήταν απλά μια σκέψη, μια πρόταση μιας παρέας παλιών συμμαθητών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ & ΕΔΩ),γρήγορα όμως αγκαλιάστηκε από αποφοίτους άλλων χρόνων, οι οποίοι εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν - οικονομικά, υλικά και τεχνικά - σ΄ αυτήν την ξεχωριστή προσπάθεια, με τη αρχή να γίνεται από τους Αδελφούς Σταμάτη&Νίκου Σωτηράκη οι οποίοι με
πολύ χαρά στήριξαν αυτή την πολύ ωραία προσπάθεια και διέθεσαν τα μηχανήματα τους ώστε να οριοθετηθεί ο χώρος του γηπέδου.

Όσοι λοιπόν απόφοιτοι του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6971798102, 2333081204 (Κοινότητα).

Και ποιος ξέρει, έτσι μπορεί να δημιουργηθεί - αν αναλογιστεί κανείς πόσοι μαθητές και μαθήτριες έχουν αποφοιτήσει και έχουν την ίδια νοσταλγία γι’ αυτό το Σχολείο - μια πολυδύναμη ομάδα, μια πολυσυλλεκτική παρέα, με φυσικό επακόλουθο τα οφέλη να πολλαπλασιαστούν…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...