Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΠΑΝΗΓΥΡΙ" ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ!!

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η ιντερνετική δημοσιογραφία; Συνεχώς λέμε ότι έχει πιάσει πάτο, αλλά κάθε φορά γίνεται κάτι που αποδεικνύει ότι έχει και πιο κάτω!

Τελευταίο κρούσμα των ενημερωτικών site αποτέλεσε η ιστορία ενός συγχωριανου μας ο όποιος ενώ έκανε εργασίες στη στέγη του σπιτιού του  ένιωσε κάποια ζάλη,αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου φτάνοντας στο σημείο οι διασώστες είδαν ότι
δεν μπορούσαν να τον κατεβάσουν απο τη στέγη και ειδοποιήσαν την πυροσβεστική και κάπου εκεί "έσκασαν" μύτη και όλα τα τοπικά site του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο κυρίαρχος και αντικειμενικός ρόλος των Μ.Μ.Ε. είναι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η προσφορά τρόπων ψυχαγωγίας, η καλλιέργεια του πνεύματος και ικανοποίηση της φιλομάθειας. Πολλές φορές όμως τα Μ.Μ.Ε. στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν την εντυπωσιοθηρία με στόχο την αύξηση μερικών κλικ ξεφεύγουν από τον αντικειμενικό ρόλο τους.

Ο ανθρώπινος πόνος και η λύπη δεν είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης. Εάν αυτό το δικαίωμα γίνει σεβαστό από όλους τότε ίσως κάτι να γίνει...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...