Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ "ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ(εικόνες+βίντεο)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο γνωστός Δημοσιογράφος Γρηγόρης Βεροιώτης γνωστός ως ο "ποδηλάτης του κόσμου"που ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και τον κόσμο με το ποδήλατο του, με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι του χωριού και οι φορείς για την Αγροτική Οικονομία στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και μεταξύ των άλλων προωθεί και τα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό."Πρέπει να βγούμε όλοι προς τα έξω" μας λέει,"έχουμε υπέροχα προϊόντα να τους πουλήσουμε"!
Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη το πρωί και
παίρνοντας από Σίνδο,Χαλάστρα,Κύμινα και Μάλγαρα το Μεσημέρι βρέθηκε στην "Καμάρα" έξω από το Κλειδί όπου εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου τον ενημέρωσε για την ιστορία της "Καμάρας",από εκεί συνέχισε την διαδρομή του και φτάνοντας  στον Πλάτανο τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μάνθος Κωστόπουλος μαζί με ποδηλάτες από τα Τρίκαλα όπου πήγαν για να τον υποδεχθούν και ξεκίνησαν όλοι μαζί για τα Τρίκαλα όπου περίπου στις τρεις το μεσημέρι έφτασε στον τελικό του προορισμό το Δημοτικό Σχολείο όπου τον καλωσόρισαν η Πρόεδρος Μαρία Παπαιωανίδου μαζί με εκπρόσωπους των Συλλόγων που διοργάνωσαν την ημερίδα. 

 "Εφόσον δεν αντέχεις τις συνθήκες της ζωής σου μπορείς να τις αλλάξεις. Να ξεφύγει από τα ταμπού σου, από τη μόδα της εποχής σου",μας λέει και μας καλεί όλους να υιοθετήσουμε το ποδήλατο ως τρόπο ζωής ,ενώ μας υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει σύντομα!

Πολλά συγχαρητήρια και πολλά Μπράβο στον κ. Γρηγόρη για την προσπάθεια που κάνει έχοντας υιοθετήσει το ποδήλατο ως, αποκλειστικό μέσο μετακίνησης στη ζωή του!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...