Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ(εικονες)

Για δεύτερη χρονιά οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας και των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθήματα πρακτικής Γεωπονίας για ένα αειφόρο σχολείο» και Αγωγής Σταδιοδρομίας  «Επιχειρηματικότητα στο σχολείο με βάση τις αρχές της αειφορίας» παρασκεύασαν μαρμελάδα πορτοκάλι. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική δράση που φιλοδοξεί να μυήσει τους μικρούς μαθητές στις αξίες της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας.

Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης είναι οι
καθηγητές του Γυμνασίου Σιμψερής Στέφανος, Μαγκλάρας Νικόλαος και Μαλιαρά Κορίνα που αναλαμβάνοντας τα συγκεκριμένα προγράμματα έθεσαν ως κύριο στόχο την παροχή ευκαιριών στους μαθητές,  ώστε να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός αειφόρου σχολείου.

Σημαντική υπήρξε η βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου τα μέλη του οποίου  η διευθύντρια και οι καθηγητές ευχαριστούν θερμά και επίσης ευχαριστούν την επιχείρηση του κ. Πλωμαρίτη(συσκευαστήρια οπωροκηπευτικών)  στο Πλατύ Ημαθίας για τη δωρεάν διάθεση των πορτοκαλιών με τα οποία παρασκευάστηκε η μαρμελάδα.


                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...