Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Πραγματοποιηθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στα γραφεία της Κοινότητας μετα απο πρωτοβουλία των Αποφοιτων του 1969 του Δημοτικου Σχολειου Τρικαλων, συναντηση με, τους συγχωριανούς μας Δημοτικούς Συμβούλους Γ. Κιρκιλιανίδη, Μ. Κυτούδη και Δ. Παπαδόπουλο την Πρόεδρο της Κοινότητας Μ. Παπαϊωαννίδου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.

Συνάντηση η οποία είχε ως θέμα την πρόταση για κάποιες παρεμβάσεις διαμόρφωσης και αναβάθμισης του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου, με την συμμετοχή όσο το
δυνατόν περισσοτερων αποφοίτων, παρεμβάσεις που θα έχουν ως βάση τον Εθελοντισμό και σε συνεργασία βέβαια με τους αρμόδιους φορείς.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων, κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις και σε πρώτη φάση αποφασίστηκε η κατασκευή ενός γηπέδου 5χ5 με μια μικρή κερκίδα, που θα πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας και θα είναι για τα παιδιά ένας όμορφος χώρος παιχνιδιού και ψυχαγωγίας, αλλά θα μπορεί να χρησιμεύσει και για άλλες εκδηλώσεις.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει νέα συνάντηση (θα υπάρξει κάλεσμα) με τη συμμετοχή όσων αποφοιτων επιθυμούν, ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, να ορισθεί επιτροπή και να δρομολογηθούν οι εργασίες, με στόχο να παραδοθεί το έργο τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...