Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ "ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" - ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!(βίντεο)

Ως "ποδηλάτης του κόσμου" είναι γνωστός ο δημοσιογράφος και ποδηλάτης Γρηγόρης Βερροιώτης που θα το υποδεχθούμε το Σάββατο 11 Μαρτίου στα Τρίκαλα,ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεση στάση στην "Καμάρα" στο Κλειδί θα βρίσκεται περίπου το μεσημέρι στο παλιό δημοτικό σχολείο, λίγο πριν την έναρξη της ημερίδας για την αγροτική οικονομία και την ανάπτυξη που διοργανώνουν οι τοπικοί σύλλογοι και φορείς του χωριού.

"Για πολλά χρόνια ο Ποδηλάτης του Κόσμου με το Ποδήλατό του και το φορητό του ραδιοφωνικό στούντιο, ταξιδεύοντας σε μια μοναχική πορεία καινοτομεί με εκστρατείες αλληλεγγύης και δημοσιογραφικής έρευνας, καταφέρνοντας να ξεχωρίζει με τις δράσεις του που τις δημοσιεύει και της προωθεί μέσα από το διαδίκτυο και από διάφορα ΜΜΕ. Στην πράξη αυτό που κάνει είναι να συλλέγει ενημερωτικά δεδομένα τα οποία έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον".

*Όποιοι και όποιες θέλουν να έρθουν με το ποδήλατο τους στο
Κλειδί για να καλοσωρίσουμε τον Ποδηλάτη του Κόσμου και επιστρέψουμε όλοι μαζί πίσω,να δηλώσει συμμέτοχη στην τοπική κοινότητα και στο τηλέφωνο 23330 81204 μέχρι την Τετάρτη 8 Μαρτίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...