Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ - ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την διοργάνωση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας για τρίτη συνεχή χρονιά  και απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε κινηματογραφιστές και δημιουργούς ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει γνωστό και να κερδίσει τα θετικά σχόλια κοινού και δημιουργών.

Φέτος φιλοδοξεί να αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά ένα ξεχωριστό, πολιτιστικό, καλοκαιρινό δρώμενο.

Nα αναδείξει νέους δημιουργούς, ιδιαίτερα από την περιοχή μας, να αναπτύξει σχέσεις με την τοπική κοινωνία με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξή του μέσα από την συμμετοχή πολιτών και πολιτιστικών φορέων στην διοργάνωσή του.

Ιδιαιτερότητα του φετινού φεστιβάλ θα
αποτελέσουν τα βραβεία κοινού που θα απονεμηθούν στους δημιουργούς.

Μπορείτε να στείλετε τις ταινίες σας ή να συμμετέχετε  εθελοντικά, μεμονωμένα ή μέσω συλλόγου, στέλνοντας email στο omada.drasis.alexandrias@gmail.com.

Η αίτηση συμμετοχής για τις ταινίες να σταλεί στο Email (μέχρι 31 Μαΐου ) με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, τίτλο και περιγραφή της ταινίας.

Απαραίτητο link της ταινίας ή αποστολή της ταινίας μέσω wetransfer (ή ανάλογη σελίδα) ή με αποστολή του DVD (για την διεύθυνση επικοινωνήστε).

Συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής ΕΔΩ

Επικοινωνία :

EMAIL : omada.drasis.alexandrias@gmail.com
Τηλέφωνο : 6980 575 196
Facebook : www.facebook.com/alexandreia.short.film.festival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...