Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ"


Η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κουντουρά από τον Καμπανιακό Χαλάστρας και τη λύση τις συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μοσχίδη Μόσχο.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


1) Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Κουντουρά.
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για πάνω από 10 χρόνια με τον Καμπανιακό, από τον οποίο αποχώρησε έχοντας σημαντική συμβολή στην παρουσία των "ερυθρόλευκων" στη Γ' Εθνική τα τελευταία χρόνια.
Ο Νίκος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα προσαρμοστεί άμεσα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι να είναι γερός και δυνατός!

2) Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Μόσχο Μοσχίδη για την προσφορά του στον σύλλογο. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και πολλές διακρίσεις

Με τη σειρά του ο Μόσχος Μοσχίδης δηλωσε: Σας ευχαριστώ ,διοίκηση προπονητή και συμπαίκτες που μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας και εύχομαι να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι. Καλή χρόνια με υγεία σε όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...