Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) που προβλέπει ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους, χαλαζοπτώσεις και πυκνές χιονοπτώσεις, με τα ακραία φαινόμενα του καιρού να ξεκινούν από το βράδυ της Δευτέρας.

Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:


1. Απόψε το βράδυ (23/01/17) στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πιθανώς στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

2. Αύριο Τρίτη (24/01/17) στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες, στην Πελοπόννησο (κυρίως στα παραθαλάσσια) και πιθανώς στην Αττική και την Κρήτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και κατά τόπους σε όλη την Ανατολική νησιωτική χώρα.

3. Την τέταρτη (25/01/17) στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν:

1. Απόψε το βράδυ (23/01/17) στα ορεινά - ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα).

2. Αύριο Τρίτη (24/01/17): Στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρι τις απογευματινές ώρες, στα ορεινά - ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα) της κεντρικής - ανατολικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

3. Την Τετάρτη (25/01/17) στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...