Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΚΑΛΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα διενεργήσει τη Δευτερα 3 Δεκέμβριου 2016 Έρευνα Διάρθρωσης Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων στο Κοινοτικο Καταστημα Τρικαλων.

Οι αγροτες που θα συμμετασχουν θα ειδοποιηθουν τηλεφωνικος να παραβρεθουν στο κοινοτικο καταστημα για να συμπληρωσουν το ερωτηματολογιο.

Αν ο κάτοχος της εκμετάλλευσης απουσιάζει κατά την επίσκεψη του ερευνητή τότε, με ειδικό έντυπο, θα ενημερωθεί για την επόμενη επίσκεψη. Είναι σημαντικό να ανταποκριθούν όλοι οι ερευνώμενοι σε αυτή τη σύντομη συνέντευξη με τον συνεργατη της Στατιστικης Υπηρεσιας..

Η έρευνα διενεργείται
ταυτόχρονα σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε τρία χρόνια, σύμφωνα με τον Κανονισμό 1166/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου.

Σκοπός της έρευνας είναι η συλλογή στατιστικών στοιχείων για τις Γεωργικές και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις της Χώρας και η παρακολούθηση της εξέλιξης της διάρθρωσής τους.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή επισημαίνει ότι οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν είναι απόλυτα εμπιστευτικές, σύμφωνα με το Νόμο 3832/2010 (άρθρα 2, 7 και 10), όπως ισχύει.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι διαθέσιμα, ταυτόχρονα σε όλους τους χρήστες τον Μάρτιο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...