Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΣΑΤ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΤΟΥΔΗ

Τους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες, ομάδες και προπονητές για το 2016, ανέδειξε ο ΠΣΑΤ μετά από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους κορυφαίους που διακρίθηκαν ήταν και συγχωριανός μας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης ο όποιος πήρε το βραβείο "Διεθνής Αθλητική Προσωπικότητα"

Ο Δημήτρης μπορεί να απουσίαζε από την εκδήλωση, ωστόσο δήλωσε:


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ΠΣΑΤ για την τιμή που μου κάνουν. Θα ήθελα να βρίσκομαι μαζί σας εκεί, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της ομάδας μου ήταν αδύνατο. Αντιλαμβάνομαι την βαρύτητα αυτής της διάκρισης και αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω: Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια συνέπεια και σθένος για να εκπροσωπούμε τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό", δήλωσε ο Δημήτρης.

1 σχόλιο:

Γιωργος Βασιλειαδης είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ (ΙΤ.)Δημήτρη `Ιτούδη!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ,& ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!ΣΑΦΩΣ & ΑΞΙΖΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ & ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ***{ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ}*** ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΣΤΟ JUMP SHOΤ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ PICK`N`ROLL, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΜΑΘΑ!!! Well Done Jim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...