Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ(εικόνες)

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε και φέτος την κεντρική πλατεία του χωριού, στο κάλεσμα της τοπικής κοινότητας για το το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και το ξεκίνημα από μια σειρά εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιανουαρίου.

Ήταν όλοι εκεί ο Σύλλογος Αιμοδοσίας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ",ο Α.Ο. "Μέγας Αλέξανδρος" με την Ακαδημία του,ο Σύλλογος ΑΝ. Ρωμυλίας,ο Παλαιστικός Σύλλογος "ο Ημαθίων",το ΤΟΕΒ Τρικάλων,οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου,του Δημοτικού και του Γυμνάσιου και Φυσικά ο Άι Βασίλης!!!

Όλα τα παιδιά μαζί τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η
πρόεδρος Μαρία Παπαιωαννίδου έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση ώστε να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάπου εκεί έκανε και την εμφάνιση του ο Άι Βασίλης πάνω στο έλκηθρο μοιράζοντας δώρα στα παιδιά.

Η βραδιά περιλάμβανε ζωγραφική προσώπου,πολύ μουσική και παιχνίδια για τα παιδιά και τους μεγάλους και πολλά εδέσματα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι εθελοντές, οι Σύλλογοι και η Τοπική Κοινότητα.

Από το trikalamou,Πολλά Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί για 3η χρονιά αυτή η όμορφη γιορτή!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...