Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(εικόνες)

 Το Γυμνάσιο Τρικάλων τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου  διοργάνωσε  Εκδήλωση στο πλαίσιο της "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ" στο χώρο του σχολείου. Προσκεκλημένοι  στην εκδήλωση ήταν αθλητές από το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας  «ΑΙΓΕΣ» και από το Κέντρο «Τα Παιδιά Της Άνοιξης».Τους αθλητές συνόδευαν η Φυσιοθεραπεύτρια κ. Ιρένα Μαλιμπόρσκα και η κ. Έφη Καραγιάννη μέλος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και Γεν.Γραμματέας του Αθλητικού Σωματείου.

Οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν
με ενδιαφέρον την εκδήλωση την οποία επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός κ. Μαλιαρά .Έγινε αναφορά στη σημασία της ημέρας καθώς   και στους στόχους του αθλητικού σωματείου. Επιπλέον  παρουσιάστηκε ένα από τα παραολυμπιακά αθλήματα,το BOCCIA, δίνοντας την  ευκαιρία στους μαθητές μας  να το γνωρίσουν βιωματικά και να συνυπάρξουν με τους αθλητές του αθλητικού σωματείου.

Επίσης τονίστηκε ότι όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε τις ίδιες ανάγκες για εκπαίδευση,για υγεία,για εργασία,για άθληση .

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ δεν είναι γιορτή αλλά δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να γνωρίσουμε ότι ο καθένας τους μπορεί να κάνει τα πάντα με το δικό του μοναδικό και διαφορετικό τρόπο.Όχι καλύτερα,όχι χειρότερα ....απλά ξεχωριστά !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...