Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

"ΠΡΩΤΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(εικόνες)

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η Ακαδημία του Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο Αθλητικό κέντρο του χωριού  υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Δημήτρη Πετκάκη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ":


"Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση και νιώθουμε ιδιαίτερα όμορφα γι αυτό, να ανακοινώσουμε την έναρξη της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.
Στην πρώτη μέρα της λειτουργίας της, 39 παιδιά από το χωριό αλλά και τις γύρω περιοχές, τίμησαν με την παρουσία τους τα τμήματα υποδομής και έδωσαν χαρά στον προπονητή Δημήτρη Πετκάκη αλλά και σε όλους εμάς στη διοίκηση, που έχουμε υψηλές βλέψεις για την οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κάθε εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη ενώ σύντομα θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση για τα τμήματα που θα δημιουργηθούν αλλά και το οργανόγραμμα της νέας σεζόν.
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που πίστεψαν στο όραμα μας για μια Ακαδημία σύγχρονη και λειτουργική, να είναι σίγουροι άπαντες πως έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο "χτίσιμο" του συλλόγου από τη βάση του"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...