Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ" ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!(βίντεο)

Δεν έχουν τη λάμψη και το γκλάμουρ των Ολυμπιακών Αγώνων… Προφανώς δεν θα ξενυχτήσουν δισεκατομμύρια τηλεθεατών για να δουν τους Αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Ρίο από αύριο μέχρι και την μεθεπόμενη Κυριακή.

Κι όμως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τη δική τους ομορφιά και χάρη, στέλνουν ακόμη πιο δυνατά μηνύματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ίσως γιατί πριν το ευ αγωνίζεσθαι είναι ακόμη πιο σημαντικό το ότι αυτοί οι 4.300 αθλητές από 160 χώρες του πλανήτη, έχουν ταξιδέψει στο Ρίο και θα αγωνιστούν.

Σαν από θέλημα της
μοίρας, μάλιστα, η "ταυτότητα" των συγκεκριμένων αγώνων αποτυπώθηκε λίγο πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων όταν η Βραζιλιάνα παλαίμαχη αθλήτρια Μάρσια Μαλσάρ έπεσε μέσα στο στάδιο την ώρα που μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα. Αντί να τα παρατήσει ή να ζητήσει βοήθεια, η Μαλσάρ, η οποία έπεσε θύμα της καταρρακτώδους βροχής που ξέσπασε λίγο πριν την ολοκλήρωση της τελετής, σηκωθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων και ολοκλήρωσε το δικό της κομμάτι της λαμπαδηδρομίας.

Με χορό, τραγούδια και χαμόγελα συνοδεύτηκε η είσοδος των αποστολών των ομάδων στο στάδιο. Μπροστά από κάθε αποστολή προχωρούσε μια κοπέλα που κρατούσε ένα κομμάτι παζλ με το όνομα κάθε χώρας αναγραμμένο επάνω. Όλα τα κομμάτια τοποθετήθηκαν σιγά σιγά στο κέντρο του γηπέδου δημιουργώντας ένα τεράστιο παζλ με τις φωτογραφίες και των 6.500 αθλητών και σχηματίζοντας μια καρδιά!

Κι αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο που έχουν κατακτήσει όλοι ανεξαιρέτως κόντρα στις ατυχίες της ζωής και στα όποια προβλήματα τους προέκυψαν.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...