Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ένα πέρασμα από διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες αναμένεται από τις 8 με 9 περίπου απόψε το βράδυ και περίπου εώς και λίγο μετά τα μεσάνυχτα στους νομούς Σερρών, βόρειας Χαλκιδικής, Κιλκίς , Θεσσαλονίκης αλλά και ορεινά των νομών Αχαϊας και Αρκαδίας στα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα του Ιονίου και στα δυτικότερα, παράκτια κυρίως τμήματα της Ηπείρου
Προς τα μεσάνυχτα και
μέχρι το ξημέρωμα περίπου υποψήφιες περιοχές για άστατο καιρό με μπόρες και τοπικές καταιγίδες φαίνεται να είναι κυρίως οι νομοί Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και οι περισσότερες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας. Τοπικές μπόρες εκείνες τις ώρες δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και στο κεντρικό και βόρειο Ιόνιο και στα ανατολικότερα τμήματα της Ηπείρου.

Αύριο Δευτέρα για αρκετές τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες θα πρέπει σχετικά ήρεμα καθώς θεωρώ πολύ πιθανές τις πιο έντονες βροχές/καταιγίδες να εκδηλώνονται χοντρικά μετά τις 3-4 το μεσημέρι-απόγευμα στις περισσότερες περιοχές των νομών Σερρών, Θεσ/νικης, βόρειας Χαλκιδικής, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας, της δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου και τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας.
Υπάρχουν μάλιστα ενδείξεις τα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της κ. Μακεδονίας να διατηρηθούν έως και αργά το βράδυ και τοπικά στις προαναφερθείσες περιοχές να είναι και έντονα!!

 Από τη προσωπική Σελίδα του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...