Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ 8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ(εικόνες+βιντεο)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2016 το 8ο Φεστιβάλ Γκάιντας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων "Η Ανατολική Ρωμυλία", στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Ημαθίας.  Οργανοπαίχτες από όλη την Ελλάδα και τα χορευτικά συγκροτήματα τριών Πολιτιστικών Συλλόγων (Πνευματικό Κέντρο Χαλαστρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Άδενδρου,Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Αιγινίου "Η ΔΗΜΗΤΡΑ"), ταξίδεψαν τους χίλιους και πλέον επισκέπτες στους ρυθμούς της Γκάιντας!!!!
Η αρχή έγινε με την παρέλαση
των μουσικών και των τριών Συλλόγων,από το παρεκκλήσι του Αγιου Κοσμά του Αιτωλού μέχρι τον χώρο της εκδήλωσης και στη συνέχεια για δύο ώρες, οι χορευτές και οι χορεύτριες των τριών Συλλόγων παρουσίαζαν τους χορούς τους υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων, ο χώρος ήταν ελεύθερος για όλους. Οι γκαιντατζήδες και το εξαιρετικό μουσικό σχήμα από την Κρήτη,ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους,  μέχρι πρωίας και όλοι μαζί σαν μια παρέα απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης βραδιάς και στους εθελοντές, οι οποίοι έβαλαν και αυτοί ένα σημαντικό "λιθαράκι" στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλα τα παιδιά...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...